image-1572982

Trambaanontheffing Pakket C (combinatiecursus)

€15,00

Taxichauffeurs die in de Gemeente Utrecht gebruik willen maken van de verharde lijnbusbanen en lijnbusstroken moeten in het bezit zijn van een ontheffing. Voor het aanvragen van de ontheffing of de Taxivergunning (die vanaf 1 juni 2013 verplicht is om op de opstapmarkt actief te zijn) moet een chauffeur een aantal documenten overleggen.

Categorie: .

Productbeschrijving

Taxichauffeurs die in de Gemeente Utrecht gebruik willen maken van de verharde lijnbusbanen en lijnbusstroken moeten in het bezit zijn van een ontheffing. Voor het aanvragen van de ontheffing of de Taxivergunning (die vanaf 1 juni 2013 verplicht is om op de opstapmarkt actief te zijn) moet een chauffeur een aantal documenten overleggen. Één daarvan is een diploma “Medegebruik verharde lijnbusbanen en lijnbusstroken gemeente Utrecht”.

Om in aanmerking te komen voor een trambaanontheffing dient u een opleiding te volgen bij een erkende taxi-opleider in de gemeente Utrecht, zoals de Theorie Academie. U moet slagen voor twee examens: een theorie- en een praktijkexamen. Met onze erkende instructeurs in Utrecht bent u bij het juiste adres voor het zo vlot mogelijk behalen van uw trambaanontheffing.

Trambaanontheffing is te volgen voor chauffeurs die een zeer goede kennis van Utrecht hebben en al langer in het bezit zijn van een rijbewijs en een chauffeurspas. Om de cursus te volgen, moet u in het bezit zijn van een chauffeurspas of u kunt de combinatiecursus volgen.

Examentraject

Het examentraject voor de kandidaat die het diploma ‘Medegebruik verharde lijnbusbanen en lijnbusstroken gemeente Utrecht’ wil halen, ziet er als volgt uit:

Taxi Utrecht theorie-examen
Taxi Utrecht praktijk-examen
Objectenlijst praktijk-examen Utrecht

 

Extra informatie

Theoriecursus Dagdelen

18 uur theorieles, 6 dagdelen theoriecursus (blok van 3 uur)

Theorie Examen Tram En Busbaan Mondeling

Ja

Theorie Examen TVT

Ja

Praktijkles Actief

16 uur praktijkles (4 blokken van 2 uur actief en 4 blokken van 2 uur passief)

Praktijkexamen Inclusief Examenvoertuig

Ja

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Trambaanontheffing Pakket C (combinatiecursus)”