motohelmet

WRM Bijscholing: Cursus 4: Verzorgen gevorderde motortraining (4 dagdelen) Onderwerp speciaal voor certificaatcategorie A

€200,00

Vanaf 1 juni 2014 is het volgens de WRM verplicht om in het bezit te zijn van een bevoegdheidspas als men voortgezette rijopleidingen verzorgt. Er is op dit moment niets op de markt voor deze categorie instructeurs.

Productbeschrijving

Vanaf 1 juni 2014 is het volgens de WRM verplicht om in het bezit te zijn van een bevoegdheidspas als men voortgezette rijopleidingen verzorgt. Er is op dit moment niets op de markt voor deze categorie instructeurs. Juist onder de groep motorrijders bestaat er echter veel behoefte aan het bijsturen van visie en het trainen van vaardigheden en risicoperceptie omdat motorrijders veel risico’s lopen in het verkeer. Deze bijscholing beoogt een bijdrage te leveren aan de toerusting van motorinstructeurs die voortgezette rijopleidingen verzorgen. Een gevorderde motortraining moet geen herhaling zijn van de rijlessen voor het rijbewijs, maar aansluiten bij de dagelijkse praktijk. De bijscholing omvat daarom vier dagdelen, met theorie én praktijk.

De eerste dag zal het eerste dagdeel theoretische informatie bevatten over o.a. de opzet van een vervolgopleiding, hoe om te gaan met rijbewijsbezitters en voertuigbeheersing, met diverse handreikingen over oefeningen die toegepast kunnen worden op een oefenterrein. Het middagdeel zal een praktische invulling krijgen om de ochtendtheorie in de praktijk te brengen.

De tweede dag zal beginnen met een dagdeel theorie over didactische hulpmiddelen, verbanden leggen naar de voertuigbeheersing, verkeersdeelname, risicoherkenning en het uitzetten van een te gebruiken route. Het tweede dagdeel zal dit praktisch uitgevoerd worden.

Inschrijven kan nu al! of bel 06 105 105 60.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “WRM Bijscholing: Cursus 4: Verzorgen gevorderde motortraining (4 dagdelen) Onderwerp speciaal voor certificaatcategorie A”