shutterstock_58894100-750×520

WRM Cursus Praktijkbegeleiding

€165,29

Zakken voor uw praktijkbegeleiding? Einde van uw lesbevoegdheid! U laat het toch niet zover komen? Einde van uw carrière als rijschoolhouder of rijinstructeur. Meldt u nu aan voor de praktijktraining bij Theorie Academie en wij zorgen ervoor dat u de juiste voorbereiding krijgt voor een succesvol examen…

Productbeschrijving

Zakken voor uw praktijkbegeleiding? Einde van uw lesbevoegdheid! U laat het toch niet zover komen? Einde van uw carrière als rijschoolhouder of rij-instructeur…
Meldt u nu aan voor de praktijktraining bij de Theorie Academie en wij zorgen ervoor dat u de juiste voorbereiding krijgt voor een succesvol examen.

Inhoud Training WRM Praktijkbegeleiding

Deze training is bedoeld voor mensen die zich grondig willen voorbereiden op de verplichte WRM praktijkbegeleiding (examen).
De cursus bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het theoriedeel. Uitgebreid komt het protocol aan de orde dat op het examen gebruikt wordt om u te beoordelen. Aan de hand van diverse voorbeelden wordt u duidelijk gemaakt waar u op beoordeeld wordt en wat er van u gevraagd wordt. Daarna vindt het praktijkgedeelte van de cursus plaats. U gaat praktijkles geven en wordt hierbij door een van onze instructeurs gecoacht.
De praktijkles zal met eigen lesvoertuig zijn. Mocht u deze niet in uw bezit hebben, kan dit in overleg met een voertuig van de Theorie Academie.

Wij zijn er van overtuigd dat u na het volgen van deze cursus goed voorbereid bent op de WRM-praktijkbegeleiding.

Lestijden:

Theoriedeel: 10.00 uur tot 13.30 uur of 19:00 uur tot 21:30 uur.
Het theoriedeel wordt klassikaal gegeven.

Praktijkdeel: 10.00 uur tot 13.00 uur en wordt in overleg met u ingepland.

Uw examen WRM-praktijkbegeleiding vraagt u aan via het IBKI of bij de Theorie Academie.

De kosten van de training praktijkbegeleiding zijn u geen €250,00 maar €200,00.

Wilt u reserveren? Neem dan direct contact met ons op via 06 85 00 28 82.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “WRM Cursus Praktijkbegeleiding”